Главная

Авто так кредит отзывы


Отзывы покупателей

25.07.2013 Алексеенко Ирина Ивановна, г. Львов

Я Алексеєнко Ірина. Живу в місті Львові. Працюю вчителем-логопедом. авто так кредит отзывы

Дуже люблю свою професію. У шлюбі. Мій чоловік - Алексеєнко Олександр працює в готелі "Сихів". Моєму синові 21 рік. Він студент "Львівської Політехніки".

Історія придбання мого автомобіля KIA Soul була приємно хвилюючою для мене. У мене не було ніякого початкового капіталу. Була тільки мрія. Бажання. Навіть, якщо завгодно, крик душі: хочу свій автомобіль!

Я довго думала. Шукала різні варіанти. Ходила по різних салонах, придивляючись до різних автомобілів й, оцінюючи свої можливості. Коли я вибрала автомобіль, настав момент підрахунків. Звичайно, мені потрібний був спосіб купити автомобіль не за повну вартість відразу, а поступово. Таким чином, я дізналася про програму АвтоТак. Умови програми АвтоТак були якраз пристосовані під мене: щомісячні невеликі платежі та невеликий відсоток. У результаті я порадилася з чоловіком і він підтримав мене. Я авто из эмиратов отзывы, що автомобіль я отримаю не одразу, але я прекрасно розуміла, що з моїми фінансовими можливостями у мене невеликий вибір і мене це не бентежило.

Я завжди мріяла подорожувати та нарешті bmw 320d f30 отзывы владельцев мрії стали реальними! Зараз я почуваю себе не просто сучасною жінкою, а супер-леді! Бажаю усім вірити в себе і що б Ваші заповітні мрії завжди збувалися, як у мене!

24.07.2013 Копица Владимир Иванович, Первомайское, Полтавская обл

Одного разу з дружиною вирішили зробити нашому синові подарунок - автомобіль. Ми б продовжували їздити на своєму Renault, а син їздив би на своєму. Влад у нас хороший, тямущий хлопчина. Ось і подумали, що дорослому хлопцеві не завадило б мати свій автомобіль. Молоді зараз не легко, тому батьки повинні допомагати по можливості. А так, як у селі особливо роботи немає, якщо ти не маєш можливості їздити до центру, то питання про придбання автомобіля для сина рано чи пізно знову виникло б. Назбирали грошей й вирішили брати автомобіль в кредит. Вибрали вітчизняний ЗАЗ Sens. Як для першого авто – це досить гарне надбання. Поїхали до Полтави дізнаватися «що до чого». Зайшли в один із найбільших салонів на вул. Великотирнiвській, 1.

ЗАЗ Sens знайшли дуже швидко, але довго не могли визначити у який спосіб краще купувати. І ось, консультант з АвтоТак розповіла нам все докладно. Чесно вам зізнаюся, нам вона сподобалася, дуже приємна. Довго все пояснювала й показувала. Здивувало, що гарно тямить у техніці. Казала нам, що за програмою АвтоТак можна придбати автомобіль не відразу, але за хорошими умовами, якщо немає можливості купити автомобіль kia cerato отзывы владельцев повну вартість. Для цього не потрібно було довго оформляти документи та платити великий початковий внесок. Так усе й вийшло. Ми підписали договір, справно платили та чекали розподілу автомобілів у нашій групі. А коли отримали ЗАЗ Sens, дуже раділи. Звичайно, найбільше радів подарунку наш син, бо то для нього була надзвичайно приємна несподіванка. Ось така у нас історія!

Мене звати Руслан. Мені 38 років. Живу в. Супрунівка. Це біля самої Полтави. У мене звичайнісінька робоча професія. Працюю на заводі пресувальником алмазного інструменту.

09.07.2013 Бабин Вадим Анатольевич, г. Запорожье

Добрый день! Меня зовут Вадим. Я из города Запорожье. Мне 39 лет.

Работаю менеджером на предприятии по механической обработке металлопроката.

Про себя могу еще добавить, что я заядлый автомобилист. За свою жизнь у меня было много автомобилей: ВАЗ 2106, SEAT, ВАЗ 2109, Opel Omega, Mazda, BMW, Нива и Ford. На сегодняшний день я даже не могу себя представить без автомобиля. Во-первых, моя работа обязывает меня много передвигаться по городу и не. Во-вторых, сами понимаете, в нашем динамичном обществе все нужно делать очень быстро. В том числе и в домашних делах! Ну и, конечно, всегда приятно просто сесть за руль и поехать куда-нибудь на отдых и при этом не быть зависимым от общественного транспорта.

Три года назад я решил обновить свой автомобиль на новый более мощный и комфортный Chevrolet Cruze. Однажды в моем городе я увидел стенд «АвтоТак» с привлекательным Cruze. Пообщавшись с представителем, я решил, что условия договора соответствуют моим требованиям, и я подписал договор. Кроме этого, по проходившей тогда акции я получил 100 литров бензина в подарок. Так как у меня уже был автомобиль на тот момент, мне было удобно ждать получения Cruze. Я считаю, что несмотря на некоторые особенности программы АвтоТак (то, что авто не сразу) это, пожалуй, самый реальный способ приобрести автомобиль для тех, кто не хочет платить за покупку сразу всю сумму, или для тех, у кого уже есть автомобиль. Нет ничего плохого в том, что рынок адаптируется под своего потребителя. Так давно живут многие западные страны. Возможно, если я снова захочу обновить автомобиль, я в очередной раз обращусь в АвтоТак.

27.06.2013 Клачинская Мария Степановна, г. Львов

У моєму житті є багато приємних речей, які роблять мене щасливою. Я живу в одному з найкрасивіших міст нашої країни - Львів; у мене хороша сім'я (чоловік - Клачинський Ігор Орестович, син - Клачинський Орест Ігорович); крім того, у мене хороша незвичайна професія - шоколадчик. Мені пощастило робити людей щасливими. Однак, нещодавно у мене з'явився ще один привід для радості. Завдяки програмі АвтоТак я змогла придбати власний автомобіль, про що мріяла, до речі кажучи, вже три роки. Нехай не самий «модний», але новий та власний ZAZ Lanos вишневого кольору. Автомобілем я повністю задоволена. Кажуть, що як тільки ти з пішохода перетворюєшся на автомобіліста - життя змінюється: з'являються нові можливості. Особливо, я вдячна тому, що тепер можу часто відвідувати своїх батьків у селі. Вони вже в похилому віці і кожна зустріч з ними - робить і мене, і їх щасливішими. Мобільні телефони подарували можливість чути людину в будь-який момент, але автомобіль особисто мені подарував можливість частіше бачити найдорожчих мені людей.

20.06.2013 Романовский Александр Викторович, пгт.Сахновщина, Харьковская обл.

Одразу після закінчення школи я почав мріяти про власний автомобіль. Але можливості самостійно здійснити таку купівлю у мене не було. Через декілька років я все-таки зміг придбати автомобіль. Але це був старий, бувший у вжитку ВАЗ 2101. На цьому автомобілі я й вчився їздити. На якийсь час він був прекрасною знахідкою. Проте, думки про новіший транспорт не покидали мене. Новий автомобіль завжди краще. Це і комфорт, і менше поломок, а головне - більш насичене почуття "свого".

29.05.2013 Польний Олег Михайлович. Купчинцы, Тернопольская обл.

Я водій за професією та за кермом вже давно. Моя професія - це моє покликання. Кожного разу, керуючи чужим автомобілем, я мріяв, що колись у мене буде своя власна улюблена машина. Три роки тому я поставив собі за мету, щоб то не було придбати автомобіль. І навіть модель вибрав - Chevrolet Aveo. Три роки пройшло і я, дійсно, тепер їжджу вже не лише на службовому транспорті, але й на власному. Для когось шлях до авто так кредит отзывы в три роки міг би здатися довгим, але насправді я навіть іноді сумнівався, чи зможу накопити за три роки суму, якої було б достатньо. Тому, коли я прочитав в одній з обласних газет інформацію про програму АвтоТак, яка дозволяє придбати абсолютно новий автомобіль, виплачуючи його повну вартість частковими щомісячними платежами я, звичайно, зацікавився цим способом покупки. Спочатку я думав, що це звичайний автокредит. У салоні АвтоТак, розмовляючи з продавцем-консультантом, я почув, що ця програма відрізняється від кредиту, і є купівлею в групах. Усе невідоме завжди лякає, але, коли будучи вдома, я вирішив ще раз зважити всі «за» та «проти» зрозумів, що АвтоТак мені підходить більше, ніж інші способи купівлі. Незабаром я знову навідався в салон АвтоТак в Тернополі на бульварі Шевченка і оформив договір. Мене зацікавила низька процентна ставка та простіша процедура оформлення договору. Я знав, що автомобіль доведеться чекати деякий час. Але оскільки іноді міг користуватися робочим автомобілем, вирішив, що - це не проблема. Крім того, якби я вирішив копити гроші, мені б все одно довелось чекати. Можливо, навіть ще довше.

12.05.2013 Гаврилюк Владимир Николаевич. Красная Звезда, Николаевская обл.

Про новенький авто мріяв давно. Старенький «Москвич 412» вже не міг витримувати тривалої їзди та навантажень. Я працюю слюсарем у херсонському вагонному депо. Придбати нову автівку за повну вартість немав можливості. Тому шукав спосіб придбати так, щоб можна було поступово виплачувати вартість. Про АвтоТак дізнався з однієї місцевої газети, де було багато різних оголошень. Просто зателефонував за номером телефону, що був вказаний в об’яві. Поспілкувався з продавцем-консультантом Юлією, яка назначила мені зустріч. У салоні вона уважно розповіла мені про умови програми та показала автомобілі, які були виставлені. З усіх я обрав ЗАЗ Сенс, бо це був оптимальний варіант для мене. Зараз я ще продовжую виплачувати свій автомобіль та вже їжджу на ньому й по сімейним справам, й просто в своє задоволення.

30.04.2013 Ряшко Сергей Борисович, г. Мукачево, Закарпатская обл.

Я працюю бухгалтером. Маю дружину Ірину та двох діточок (6 та 7 років). Дружина працює приватним підприємцем.

З програмою придбання автомобілів у групах я знайом вже давно і своє перше авто я придбав якраз завдяки такій програмі. Розумієте, в силу своєї професії я звик рахувати. Перед тим, як обрати придбання у групах, я порівняв усі умови цієї програми та банківського кредитування. Ніхто не хочу рахувати. Але ж через банківські кредитні послуги отримуєш велику переплату. Крім цього, мене там не вподобалось те, що кожного місяця я мав сплачувати іншу суму.

Моїм першим авто, яке я отримав через програму придбання у групах був ВАЗ. Проїздивши на ньому 6 років я захотів нове авто. Звернувся до салону «АвтоТак», поспілкувався з тими, що отримали авто, та обрав KIA Cerato через відповідність ціни та якості. Ще й гарантія 7 років. В «АвтоТак» не тільки прийнятні умови, але й зручно. Усі квитанції приходять додому, не треба виясняти, чекати черги.

Автомобілю радію майже щодня. Та що там казати: я майже живу в ньому! Їжджу на роботу, по домашнім справам. Машиною - на поле, на природу, на море.

25.04.2013 Геннадий Станиславович Чурило, г.Горловка (Донецкая обл.)

Работе на шахте я посвятил всю свою жизнь. Моя жена – Елена Николаевна – тоже работает на шахте, хлористом. Недавно я стал пенсионером, но решил продолжать работать. Во-первых, это все-таки дело моей жизни, а во-вторых, деньги в семье никогда не помешают. Тем более, что совсем недавно я смог реализовать давнюю мечту – купил новый автомобиль КIА Rio!

Шел я к этой мечте очень долго. В марте этого года моей первой машине исполнилось ровно 30 лет. Жигули у меня еще с 1983 года. Купить новый автомобиль, сами понимаете, хотелось уже давно.

Почему именно KIA: kia sportage 2004 отзывы владельцев еще давно. Когда-то 90-е годы приходилось подрабатывать не по специальности. Одним из дополнительных источников дохода стал ремонт автомобилей. С того времени это превратилось в его хобби. За всю мою практику я изучил многие автомобили и KIA мне приглянулся. Автомобили качественные, не ржавеют, надежные, сделанные на совесть, и цена очень приемлемая. У меня брат за границей живет и тоже КIА себе купил.

Время проходило, а мечта оставалась мечтой. В первую очередь приходилось думать авто леон арт отзывы прокормить семью. Но я все же интересовался ценами на автомобили, условиями покупки. Сейчас предлагают разные варианты. Даже не имея полной суммы, уже можно что-то планировать. Но когда суть до дела, посчитаешь, вот и получается, что в кредит выплачиваешь не одну, а уже две машины. Я так сыну машину в кредит купил 5 лет назад, Chevrolet Aveo. Слышал также об АвтоТак - одна из финансовых программ, при которой стоимость машины можно выплачивать частями, а не сразу всю сумму, но в свое время не обратил внимания. Думал, как и везде, проценты большие, документов много надо. И все-таки однажды пошел в салон узнать из первых уст, так сказать, об условиях, переплатах и т.д. Подумал, зачем дальше тянуть? И получилось так, что ушел оттуда уже с договором. К тому же, чтобы оформить договор, нужен был паспорт идентификационный код, это все было у меня с. Условия для моей семьи оказались подходящими: платеж ежемесячный небольшой, и переплата минимальная, по сравнению с другими, да и сервис авто так кредит отзывы, люди приятные, - сразу и принял решение, а то так всю жизнь можно только мечтать. Так, потихоньку, небольшими частями, я стал выплачивать свою новую машину. Ездил я еще на своем старом автомобиле, и вкладывал в новый.

Сейчас Жигули отдам сыновьям, пусть ездят. Прошло время, и, даже не верится, я пересаживаюсь на новую машину! К лету - очень кстати. У моих сыновей - свои семьи, дети. У нас с женой - три внучки. Мы уже запланировали, что летом с детьми и внуками, все вместе, едем на море. Особенно детвора ждет тепла, чтобы можно было реализовать наши планы.

20.04.2013 Михольский Дмитрий Олегович. г. Запорожье

Зовут меня Дмитрий. Мне 21 год. Работаю оператором станков в Запорожье на заводе «Мотор Сич». Семья у меня не большая. Мама работает инженером-технологом, а бабушка -пенсионер.

Давно мечтал о том, что бы приобрести доступный для меня новый автомобиль. Искал выгодные условия для покупки автомобиля. В салоне «Запорожье-Авто» мне рассказали про условия приобретения автомобиля с помощью программы «АвтоТак», которые оказались вполне реалистичными, и я впервые за долгие годы мечтаний купить автомобиль поверил в. Решил брать ЗАЗ Ланос. До этого у меня был ЗАЗ 968 М – машина очень старая, раритетная даже можно сказать.

Небольшая процентная ставка и приемлемая ежемесячная оплата, на мой взгляд, делают программу «АвтоТак» очень привлекательной для многих. Особенно для молодежи, как я.

Автомобиль буду использовать для поездок на дачу, на отдых и просто для езды в свое удовольствие.

18.04.2013 Литвиненко Тарас Николаевич. Пустовари, Полтавская обл.

Завдяки «АвтоТак» я придбав ZAZ Forza. Це мій перший автомобіль. Як тільки отримав водійське посвідчення, одразу почав думати, як придбати автомобіль. Моя родина живе у селі. Батько працює трактористом, а матір – домогосподарка. Автомобіль хотілось, звичайно, новий.

Попри те, що в мене були деякі заощадження, грошей, щоб одразу купити авто не вистачало. Довелось шукати альтернативні варіанти. Я звернувся до банку за кредитом, але отримав відмову. З реклами в однієї з газет побачив рекламу про програму придбання авто у групах «АвтоТак». Вирішив, що це може бути останнім шансом поїхав до салону «АвтоТак» у Полтаві. Там мені розповіли про всі умови, які цілком влаштовували. Найголовніше, що я зміг підписати Договір без довідки про доходи, яку обов’язково просили у банку. Підписавши Договір, я одразу зробив авансовий внесок й отримав авто вже за місяць. Тепер можу багато де їздити в особистих справах й у місто.

15.04.2013 Тронько Петр Васильевич, г. Сумы

Ще донедавна я тільки мріяв про нове авто. Водійській стаж в мене не маленький та за кермом я, звісно, не перший рік. Проте мій ВАЗ 2106 вже давно мені «натякав», що його пора експлуатувати менше. Без автомобіля, як без рук. Мені він потрібен і щоб на роботу їздити, і щоб подорожувати, і щоб швидше та зручніше робити різні справи по господарству. На новий автомобіль грошей не вистачало. Така техніка – серйозне придбання й не з дешевих. Але ж авто хотілось і доступне, і щоб дизайн був симпатичний. Я працюю ювеліром й знаюся на гарних речах. Про «АвтоТак» дізнався з реклами. Умови як для мене здались вигідними, тому не сумніваючись підписав Договір. Вирішив старенький ВАЗ змінити на новеньку Lada Granta: за ціною прийнятна і зовні гарна.

12.04.2013 Мациевский Александр Анатолиевич, г. Токмак, Запорожская обл.

Я работаю заведующим хозяйством. О новом автомобиле мечтал уже пять лет. И даже смог накопить не мало денег, но все же этого было не достаточно, что бы купить автомобиль сразу. Даже решил какой автомобиль буду приобретать – KIA Rio. До этого ездил только на своем ВАЗ 2105.

О программе «АвтоТак» узнал от родственников. Они мне рассказали обо всех деталях программы, а так же о том, что можно сразу сделать авансовый взнос, что бы получить автомобиль поскорее. Так и сделал. За руль своего нового KIA Rio сел уже через месяц.

Теперь новый автомобиль радует наше семейство каждый день.

04.04.2013 Исаченко Игорь Иванович, г. Чернигов

Мене звати Ігор Ісаченко. Я працюю продавцем у автомагазині. Давно мріяв про автомобіль, щоб їздити на роботу, подорожувати, возити дітей на гуртки. Про «АвтоТак» дізнався завдяки рекламі. Зателефонував до найближчого салону «АвтоТак» на пр. Миру, 231. Дівчина консультант відповіла люб’язно на мої запитання та призначила мені зустріч у салоні. Умови програми мене влаштували і я погодився укласти Договір. Завдяки «АвтоТак» тепер я їжджу на новій Lada.

21.03.2013 Оксана Яроменко. г.Киев

У нас обычная семья: я, мой муж Андрей и шестилетняя дочь Олечка. Вот уже год как мы планировали приобретение нового автомобиля volkswagen caddy отзывы владельцев нужд нашего небольшого семейства. И в феврале 2013 года мы получили ЗАЗ «Sens» благодаря АвтоТак.

Мой муж работает в охранной фирме, а я - менеджером по работе с клиентами. Наша дочка еще ходит в садик, но уже в этом году пойдет в школу.

Мы оба достаточно занятые люди, ценим свое время и хотим достаточно его уделять не только работе, но и семье! Особенно дочке. Будет очень удобно возить Оленьку в школу и на кружки. Мы сможем чаще навещать родителей и выезжать на природу. Станет удобно в жизни и в быту. Потому что стоять мерзнуть на остановках и тягать сумки с базара очень тяжело. А муж счастлив, что теперь будет ездить на рыбалку с друзьями на своей машине. Поэтому автомобиль для нас очень важная необходимость.

Когда мы начали искать наиболее выгодный вариант приобретения автомобиля, мы столкнулись с большим количеством разных предложений. В банках предлагали высокие ставки и, yeti отзывы владельцев, большие ежемесячные платежи. Потом мы случайно увидели рекламу «АвтоТак» в интернете, и решили разузнать все подробнее. Очень привлекло то, что ежемесячные платежи были доступны на столько, что не приходится ущемлять семью в каких-то других вещах. За наш «Sens» сейчас – это 1 011 грн. в месяц. Устраивает срок выплаты – аж до 7 лет. И, конечно, очень порадовала акция: мы получили зимние шины.

Кроме этого, нам понравился сервис в компании: всегда можно дозвониться без проблем в центральный офис, интересующую информацию предоставляют очень четко и понятно.

Теперь с новым «Sens» я по-настоящему счастлива! Моя жизнь стала комфортнее. Спасибо АвтоТак за автомобиль!

С уважежнием, Оксана Яроменко

20.03.2013 Петров Игорь Михайлович. Дунаивцы, Хмельницкая обл.

Я працюю інженером-будівельником.

Дружина Вікторія Василівна менеджер у ВАТ «Медтехніка».

В мене є дві доньки – Ольга (14 років) та Анна (11 років). Обидві навчаються.

Мріяв змінити старий ВАЗ на новий автомобіль 10 років. І ось нарешті завдяки програмі придбання автомобілів «АвтоТак» я це зробив. Тепер я з задоволенням їжджу на новенькому ZAZ Vida.

Угоду я підписував у салоні "ХМЕЛЬНИЧЧИНА-АВТО" на Проспекті миру, 102. Продавець-консультант Олеся виявилася привітливою та дуже зрозуміло розповіла не тільки про програму, але й про всі характеристики обраного мною автомобіля. Я був повністю задоволений. Програма «АвтоТак» цілком влаштувала мене завдяки тому, що надає вигідні умови розрахунку для сімейного бюджету. Для мене це було головною причиною придбати авто не в інший спосіб, а саме так.

03.03.2013 Иванцив Анастасия Дмитриевна. Домаморич, Тернопольская обл.

Ми з чоловіком давно мріяли про новий автомобіль і дуже вдячні, що «АвтоТак» нам допоміг придати новенький ZAZ SENS. До цього часу у нашій родині був тільки ВАЗ 2101. Але ж техніка не вічна й на старенькому ВАЗі далеко не поїдеш. Два роки з чоловіком думали-гадали, як придбати нове авто. Зрозуміли, що для нас це буде дуже складно саме через те, що ми обидва пенсіонери. Отримати кредит, самі розумієте, не просто в такому віці. Але все якось вирішилось само собою. Одного разу прочитала об’яву в газеті про програму придбання автомобілів через купівлю у групах «АвтоТак». Спочатку подзвонила до салону, щоб спитати про умови. Виявилось, що ніяких перешкод за віком у «АвтоТак» не має і програмою можуть скористуватись навіть пенсіонери. Зібралися з чоловіком та поїхали до салону. Інші умови теж виявились прийнятними для нас. Особливо щомісячні внески. За наш Сенс щомісячний платіж складає 1 045,17 грн. Договір ми підписали у грудні 2012 р. автомобіль отримали наприкінці лютого цього року. Зараз дуже задоволені нашим новеньким авто та дякуємо «АвтоТак».

19.02.2013 Валерий Антоненко. Емильчино Житомирской области

Ми з жінкою обидва медичні працівники. Мешкаємо у селищі Ємільчине Житомирській області. У нас є дві доньки: старша – вже закінчила інститут, живе і працює у Києві. А молодша ще тільки навчається заочно, на економіста, і вже працює за спеціальністю. Для нашої родини, незважаючи на те, що ми медпрацівники, а не бізнесмени, купівля машини виявилася, як не дивно, посильною.

У АвтоТак ми обрали ЗАЗ Forza бордового кольору. Вона сподобалась моїй дочці. Одразу почала мріяти, як приїде на роботу і до інституту на новій машині.

Спочатку збиралися купляти не нову машину, бо різниця по грошах суттєва. Вирішили поїхати з дружиною у Київ, на авторинок, де продають автомобілі, що вже були у вжитку.

Окрім авторинку зайшли до одного з автосалонів, що був поруч. Там нам розповіли про різні варіанти купівлі, і кредит, і лізинг, і АвтоТак. З першими двома варіантами ми й раніше були знайомі. А от умови АвтоТак для нас виявилися приємною несподіванкою: просто й доступно. Потрібен був паспорт та ідентифікаційний код, все це я мав при собі, от ми і вирішили з дружиною не гаяти часу, а одразу, на місці, підписати папери.

На цей час в мене вже була машина – Волга універсал, але вона вже досить стара. Наша сім’я живе у приватному будинку. Є господарство, і город. Так що, є де примінити стареньку. А тепер маємо авто ще й для комфорту, задоволення та краси. Крім цього – це нагода відвідати родичів, які в мене мешкають по всій Україні! Стара машина таких відстаней не здолала б.

31.08.2012 Олеся Попова

Добрый день. Меня зовут леся. Я являюсь клиентом «АвтоТак» и хочу рассказать вам свою историю.В нашей семье стал вопрос о замене автомобиля – старый на новый. Мы решили обратиться в «АвтоТак», потому что можем оплачивать свой новый автомобиль минимальными ежемесячными взносами. При принятии решения мы рассматривали разные варианты, такие как покупка авто через банковский кредит, но нас не устраивал большой процент и большой первоначальный взнос. Лизинг нам не подошел из-за большого авансового взноса и больших ежемесячных платежей.

Посетив салон «АвтоТак», нам предоставили полную информацию для приобретения машины. Профессионализм консультантов помог сделать выбор необходимого нам автомобиля – «ЗАЗ Сенс», который мы называем «Солнышко».Хотим выразить огромную благодарность «АвтоТак», который помог нам осуществить нашу давнюю мечту – покупку нового автомобиля.

В ближайшее время мы планируем взять второй автомобиль, который будем приобретать в «АвтоТак». Более того, кроме покупки нового автомобиля, у меня есть желание стать сотрудником «АвтоТак», чтобы помочь всем украинцам осуществить мечту о новом автомобиле.

30.07.2012 Софья Викторовна Рогачева

Хочу выразить благодарность за профессионализм и добросовестность в выполнении своих обязанностей Вашего представителя – Кобец Александра Александровича.

Комментарии
Ильназ Гильмуллин

toyota prius отзывы владельцев
Опубликовано в 16:49

Я из Брянска туда катаюсь.

Новые статьи
  • авто так кредит отзывы

    Преимущества покупки авто в кредит с компанией Авто Выбор.

    Выгодно ли сегодня брать кредит на покупку автомобиля? Копания Авто Выбор предлагает любые автомобили в кредит по всей Украине на самых выгодных условиях именно для Вас. Конечно,...

  • авто так кредит отзывы

    5000уе - б/у или кредит? что посоветуете? 5000уе - б/у или кредит? что посоветуете?

    Есть вышеозначенная сумма

    Пока решаю куда вложить

    Произведения постсоветского автопрома не внушают уверенности (у отца 15 лет была ВАЗ 21053 )

    Кредит, мне кажется, сильно сложно...

  • авто так кредит отзывы

    Преимущества покупки авто в кредит с компанией Авто Выбор.

    Выгодно ли сегодня брать кредит на покупку автомобиля? Копания Авто Выбор предлагает любые автомобили в кредит по всей Украине на самых выгодных условиях именно для Вас. Конечно,...

  • авто так кредит отзывы

    Отзывы покупателей

    25.07.2013 Алексеенко Ирина Ивановна, г. Львов

    Я Алексеєнко Ірина. Живу в місті Львові. Працюю вчителем-логопедом. Дуже люблю свою професію. У шлюбі. Мій чоловік - Алексеєнко Олександр працює в готелі "Сихів". Моєму синові 21 рік. Він...

  • авто так кредит отзывы

    Преимущества покупки авто в кредит с компанией Авто Выбор.

    Выгодно ли сегодня брать кредит на покупку автомобиля? Копания Авто Выбор предлагает любые автомобили в кредит по всей Украине на самых выгодных условиях именно для Вас. Конечно,...

  • авто так кредит отзывы

    Отзывы покупателей

    25.07.2013 Алексеенко Ирина Ивановна, г. Львов

    Я Алексеєнко Ірина. Живу в місті Львові. Працюю вчителем-логопедом. Дуже люблю свою професію. У шлюбі. Мій чоловік - Алексеєнко Олександр працює в готелі "Сихів". Моєму синові 21 рік. Він...

  • авто так кредит отзывы

    5000уе - б/у или кредит? что посоветуете? 5000уе - б/у или кредит? что посоветуете?

    Есть вышеозначенная сумма

    Пока решаю куда вложить

    Произведения постсоветского автопрома не внушают уверенности (у отца 15 лет была ВАЗ 21053 )

    Кредит, мне кажется, сильно сложно...